FERESTRE
MANSARDA
CONSTANTA
PRODUSE DE CALITATE

Ferestre mansarda in Constanta VELUX

Parteneri Velux, distribuim si montam Ferestre de mansarda Velux in Constanta la pret de importator

Din anul 1942, Firma VELUX s-a ocupat producerii ferestrelor de mansardă. Pentru montajul ferestrei de mansarda aveti o garantie de 5 ani. Fereastra dvs. de mansardă VELUX beneficiază de 10 ani garanție.

Toate produsele VELUX sunt fabricate la stadardele cele mai înalte din materiale de cea mai bună calitate și au fost concepute astfel încât să aibă o durată de viață cât mai îndelungată, ferestrele ajungând până la o durată de viață de 25 de ani. Velux asigura Garanție pentru rulourile decorative și parasolare de 3 ani.

Suntem distribuitori autorizati pentru ferestre de mansarda Velux in Constanta, asiguram montaj autorizat de catre Velux.


Ferestre de mansardă VELUX cu operare de josOperată cu ajutorul unui mâner elegant din zinc, situat în partea de jos, această fereastră de mansardă din lemn este soluția recomandată în situațiile în care este necesar montajul ferestrei la înălțime, de exemplu în cazul unui parapet înalt. Fereastra este echipată cu un sistem de ventilare în două trepte care oferă posibilitatea de reglare a ventilației chiar dacă fereastra este închisă.

Modele fereastra mansarda Velux cu operare de jos:

Standard GZL 1050B
Standard Plus GLL 1055B
Premium GPL3070
Fereastra mansard Velux - modelul - Standard GZL 1050B


Fereastra de mansardă originală cu operare superioară unică. Bara de operare superioară cu design elegant are acum clapetă de ventilare integrată și permite deschiderea şi închiderea facilă a ferestrei, cu o singură mână. Toate ferestrele noastre cu operare superioară sunt potrivite pentru majoritatea înălţimilor de montaj şi pantelor de acoperiş.

Bară de operare în partea de sus

Doar ferestrele de mansardă VELUX sunt concepute cu operare superioară, fapt care impică avantaje majore. Fereastra se deschide ușor chiar dacă sub ea este amplasat mobilier și poate fi montată la 90 de cm față de pardoseală pentru ca tu să te poți bucura de priveliște.

Ferestrele Standard cu operare de sus dispun de:
  • Bară de operare în partea de sus
  • Clapetă de ventilare integrată
  • Filtru pentru praf şi insecte
Call Now Button
Cum va putem ajuta?
Trimite mesajul