TAMPLARIE
PVC
CONSTANTA
PRODUSE DE CALITATE

Producem tamplarie PVC Salamander in Constanta cu geam termopan si tripan(cu 2 foi si trei foi de sticla

De 25 de ani. Firma noastra confectioneaza si monteaza Tamplarie PVC in Constanta. Tamplaria este cu profile PVC Salamander, aceste profile sunt fabricate exclusiv in Germania.

Gama de profilele PVC folosite sunt cu 5 camere si 6 camere pe care se monteaza geam termopan sau tripan.

Sistemele de profile Salamander - made in Germany confirma faptul ca va oferim o tamplarie de calitate maxima. Executam Tamplarie PVC din cele 2 serii de profile PVC Salamander: seria STREAMLINE cu 5 camere si seria blueEvolution 92 cu 6 camere.
Garantia calitatii este data de faptul ca profilele PVC sunt fabricate in Germania de catre Firma Salamander Industrie Produkte din Germania.
De ce sa alegeti profilele Salamander?

 

Profilele PVC SALAMANDER sunt :

- fabricate exclusiv in Germania in conditii de inalta calitate si design

- agrementate potrivit normelor CE pentru toata Europa

- agrementate de catre INCERC pentru ROMANIA

 

Institutele europene independente si INCERC Romania au stabilit durata de viata de 50 de ani. Garantia de fabrica este de 5 ani. Profilele rezista fara probleme caldurilor toride, temperaturilor scazute, furtunilor sau ploilor torentiale si au nevoie pe toata durata lor de viata de foarte putina intretinere. Verificarile interne, precum si verificarile neutre ale institutelor europene recunoscute incepand cu prestigiosul IFT Rosenheim garanteaza materialul si precizia dimensionala si sunt confirmate de insemnele de verificare RAL si de certificatul DIN ISO 9001.O fereastra bine executata si montata care are in componenta profile PVC SALAMANDER, feronerie WINK -HAUS si sticla care respecta normele in vigoare trebuie sa va aduca un confort termic deosebit si de asemenea sa micsoreze semnificativ poluarea de natura sonora in casa Dumneavoastra. Exista insa cateva reguli pe care constructorul de ferestre trebuie sa le respecte iar Dumeavoastra sa stiti ca sunt respectate pentru ca materia prima de buna calitate sa duca la realizarea unui produs finit - fereastra- la aceeasi calitate. Procesul tehnologic al fabricarii ferestrei cat si montajul acesteia trebuie sa se supuna unor reguli pentru ca sa nu apara neplaceri de genul: condens, etansare proasta, pierdere de caldura mare, instabilitate in timp.


Tamplarie PVC Constanta


Sistemul SALAMANDER STREAMLINE cu latimea de 76 mm are un design deosebit in pas cu noile tendinte. Streamline este un profil cu 5 camere de izolare atat la rama cat si la cercevea, asigurand o inalta protectie termica si fonica, stabilitate maxima ferestrelor si o durata de viata certificata de institutele independente de 50 de ani. Profilul cu sapte camere poate conduce la obtinerea unui coeficient de izolare termica sub 1. Linia Streamline cu cinci camere, latime de 76 mm, clasa A a grosimii peretilor, va asigura o solutie tehnica excelenta la un pret corect.

Se foloseste la: Ferestre termopan cu deschidere simpla, batanta, oscilo-batanta si pivotanta, usi termopan cu deschidere interioara sau exterioara, culisant-batanta si armonica.
  Date tehnice:
 • 76 mm adancime constructiva,
 • 5 sau 7 camere de izolare,
 • 2 garnituri, izolare termica (fereastra cu sticla si armatura)
 • Uf =0,86-1,3 W/m2K,
 • protectie fonica pana la 47 dB,
 • rezistenta la furt clasa 2 (DIN V ENV 1627).

Profil PVC Salamander bluEvolution 92


Aceasta este Fereastra viitorului.

Perfectiune - Made in Germany. Nu doriti sa faceti compromisuri atunci cand vine vorba de confortul casei si de optimizarea consumului de energie. Nici nu trebuie, le puteti avea pe amandoua. Sistemul bluEvolution 92 reprezinta in sine o noua clasa de profile conceput avand ca obiectiv coeficientul de transfer termic al ferestrei in intregime. Cu cat acest este mai mic cu atat confortul Dumneavoastra creste si costurile de incalzire scad. Pentru ca bluEvolution este orientat spre viitor, are design-ul pragmatic al urmatoarei generatii de ferestre. Combinat cu inaltimea mica de numai 118 mm care permite suprafete vitrate mari, indeplinind toate criteriile ecologice si venind cu o suprafata superdensa reprezinta perfectiunea - made in Germany.

Adamcimea de constructie (92 cm), numarul de camere (6) si aranjarea lor inteligenta, cele trei garnituri de etansare influenteaza crucial performantele tehnice.

Chiar in versiunea standard a ferestrei se poate atinge o valoare Uw de 0.83 W/m2K. Cu armaturi termice si geam termopan de inalta izolatie putem atinge valori de 0.73 W/m2K care depasesc standardele pentru case pasive. Datorita conceptiei inteligente puteti folosi un pachet de sticla cu o grosime de pana la 60 mm.Profil bluEvolution: 82 MD


Noile profile ale sistemului Blu Evolution are o structura inovativa cu 6 camere, adâncime de 82 mm si este conceputa folosind o tehnologie sofisticata privind etansarea. Aceasta conduce la o protectie termica optima oferind cea mai buna eficienta energetica.

Folosirea acelorasi ranforsari metalice pentru toc, cercevea, teu si stulp asigura o prelucrare mult mai usoara. Izolarea termica a ferestrei Blu Evolution 82 este excelenta pentru ca garnitura mediana îmbunatateste proprietatile termice si acustice si ofera o protectie sigura împotriva vîntului si ploii.

Această gamă creează rentabilitate energetică şi o tehnologie de etanşare inovatoare de cel mai înalt nivel, fiind adecvată mai ales pentru case pasive. Pierderile de căldură se reduc prin utilizarea acestei structuri de canaturi şi rame special construite cu o ramă de etanşare optimizată termic, în combinaţie cu tripla vitrare termoizolantă.

Ddiferenţa se simte în portofel!

Se foloseste la: Ferestre termopan cu deschidere simpla, batanta, oscilo-batanta si pivotanta, usi termopan cu deschidere interioara sau exterioara, culisant-batanta si armonica.
  Date tehnice:
 • 76 mm adancime constructiva,
 • 5 sau 7 camere de izolare,
 • 2 garnituri, izolare termica (fereastra cu sticla si armatura)
 • Uf =0,86-1,3 W/m2K,
 • protectie fonica pana la 47 dB,
 • rezistenta la furt clasa 2 (DIN V ENV 1627).

Geamul termoizolant.

 Sticla din care se poate produce geamul termoizolant este:

- Sticla float(Geam clar)
- Sticla low-E
- Sticla 4S
 
Sticla Low-E, cuprinde tipuri de sticla cu joasa emisivitate de inalta performanta. Aceste produse sunt realizate prin depunerea unui strat foarte fin si transparent de materiale de origine metalica pe o sticla clara. Aceasta depunere este caracterizata printr-o emisivitate redusa: ea reflecta radiatiile infrarosii cu lungime de unda mare, caracteristice caldurii provenita din incalzire.

Sticla 4 anotimpuri(4S) este o sticla plana, pe suprafata careia a fost depusa o pleicula transparenta, extrem de subtire. Datorita acestei pelicule se asigura o trnsmisie ridicata a luminii (66%), o excelenta. izolare termica (Ug= 1,1W/ (m˛K) si protectie impotriva protectiei solare (doar 42% din energia solara patrunde prin aceasta sticla).

  Geam termoizolant cu sticla Planitherm 4S - Dubla proprietate:
 • Joasa emisivitate: reflecta radiatia infrarosie cu mare lungime de unda.
 • Control solar: reflecta o mare parte a energiei solare.
 
Geam termoizolant cu sticla Planitherm 4S -Avantaje Iarna
 • Izolatie de 3 ori mai buna decat a unui dublu vitraj obisnuit:
 • Imbunatatirea confortului:
 • suprimarea aproape in totalitate a zonelor reci din apropierea ferestrelor
 • Economie de energie: reducerea costurilor pentru incalzire
 • Reducerea condensului: pe partea interioara a geamului, foaia interioara avand o temperatura apropiata de cea a camerei
 • Protectia mediului prin reducerea emisiei de gaze cu efect de sera.
 

Geam termoizolant cu sticla Planitherm 4S - Avantaje Vara
 • Transmite spre interior de 2 ori mai putina energie;
 • Imbunatatirea confortului, prin mentinerea unei temperaturi interioare placute;
 • Reducerea costurilor, prin limitarea cheltuielilor pentru racirea incaperii;
 • Protectia mobilierului, prin reducerea transmisiei de raze UV -

-Pentru profilele cu o adancime de 60 mm se foloseste geam termoizolant cu 2 foi sticla din care o foaie Low-E si o grosime totala a pachetului de sticla de 24 mm.

- Pentru profilele cu o adancime de 70 mm se foloseste geam termoizolant cu 3 foi sticla format 1 foaie 4S + 1 foaie float + 1 foaie Low-E si o grosime totala a pachetului de sticla de 40 mm.

- Pentru profilele cu o adancime de 92 mm se foloseste geam termoizolant cu 3 foi sticla format 1 foaie 4S + 1 foaie float + 1 foaie Low-E si o grosime totala a pachetului de sticla de 52 mm.Gama de culori pentru profilele PVC Salamander
Culori si forme


Profilele SALAMANDER indeplinesc cerintele celor mai creativi si exigenti arhitecti, accentuand atat tusele moderne, dar oferind si posibilitatea renovarii cladirilor istorice prin respectarea normelor de protectie.Nimic nu este imposibil: impreuna cu specialistii germani solutiile vin natural, innobiland fatadele si interioarele, lasand libera posibilitatea de creatie si punand in practica ideile Dumneavoastra.  

Forme clasice, arce, ferestre segmentate, asimetrice, triunghiuri, geamuri rotunde, ferestre mari, usi culisante, armonice: posibilitatile de creatie sunt nelimitate. Totul este posibil: puteti regasi culorile padurii, nuantele nisipului cu ajutorul profilelor in nuante naturale, puteti aduce culoarea in casa Dumneavoastra cu ferestre in tonuri vesele.
 
Sau pur si simplu puteti personaliza exteriorul ferestrelor in acord cu arhitectura, lasand albul la interior pentru a va permite amenajari diferite in incaperi diferite. Si toate acestea cu minime costuri suplimentare pentru o mare paleta de culori.
Call Now Button
Cum va putem ajuta?
Trimite mesajul